Despre noi

Cu o vechime de 60 de ani şi cu un număr de peste  5.000 de membri C.A.R. Complex C.F.R.  -I.F.N.  Galați este una dintre cele mai importante case de ajutor reciproc din judeţul Galaţi şi din ţară. Majoritatea membrilor noştri provin din rândul salariaților și foștilor salariați ai Regionalei C.F.R. Galați, a membrilor familiilor acestora, dar în ultimii ani a crescut foarte mult ponderea membrilor care provin din rândul altor agenți economici sau bugetari.

C.A.R. Complex C.F.R. -I.F.N. Galați este înscrisă în registrul asociațiilor și fundațiilor prin Hotărârea Judecătoriei Galați cu numărul 38/PJ/1997.

C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N. Galați este înscrisă în Registrul de Evidență al Băncii Naționale a României cu numărul RE-PJR-18-024031.

C.A.R. Complex C.F.R.  -I.F.N.  Galați este condusă de un Consiliu Director format din 7 membri care sunt aleși de Conferința Membrilor C.A.R. o dată la 4 ani. Consiliul Director este condus de Președintele C.A.R. , care este de asemenea ales o dată la 4 ani.

Casa de ajutor reciproc este afiliată la U.T.J.C.A.R.S. Galați care la rândul ei este afiliată la U.N.C.A.R.S.R.

Activitatea este supravegheată de o Comisie de Cenzori formată din 3 membri care sunt aleși de Conferința Membrilor C.A.R. o dată la 4 ani.

Sediul se află în Galați, Centru, Str. Maior Iancu Fotea, Nr.3, Bl. L, Parter

Programul de lucru cu publicul este între orele 09.00-17.00 de luni până vineri. (pentru înscrieri, retrageri sau depunerea unor cereri de împrumut ora limită este 16.30, pentru plăți/incasări la casierie ora limită este 16.50, în ultima zi lucrătoare din lună nu se fac plăți/încasări la casierie)