Pentru a veni în sprijinul membrilor C.A.R. care nu au timp să ajungă la sediul C.A.R. în timpul programului de lucru, sau care nu sunt din Galați, C.A.R. Complex C.F.R. -  I.F.N.  Galați  le pune la dispoziția membrilor C.A.R. cele două conturi pentru efectuarea plății ratelor la împrumut sau a cotizațiilor.

Dacă aveți cont în Banca Transilvania puteți efectua plata în contul corespondent din Banca Transilvania al C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N. Galați. Dacă aveți cont în orice altă bancă puteți efectua plata în contul C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N.  Galați deschis la ING BANK.

Plata prin virament bancar se poate face atât prin ordin de plată clasic (tipărit) sau prin ordin de plată electronic (facilitate pusă la dispoziție prin intermediul serviciului de internet banking oferit de banca dumneavoastră).

Vă rugăm să efectuați plățile conform regulilor de mai sus și să NU DEPUNEȚI BANI ÎN NUMERAR ÎN ACESTE CONTURI. În caz contrar banca percepe comisioane C.A.R. pe care C.A.R. le va recupera de la dumneavoastră.

Avantajele plăților prin ordine de plată electronice:

- evitați aglomerația și timpul pierdut pentru a ajunge la sediul C.A.R.
- cea mai comodă soluție de plată, puteți efectua plata de acasă din fața calculatorului la orice oră din zi sau din noapte.

La detaliile plății furnizați cât mai multe explicații posibil ca în exemplul de mai jos:

În maxim 24 de ore de la momentul înregistrării plății de către C.A.R.  veți primi un SMS (dacă aveți numărul de telefon corect în baza de date a C.A.R.)  cu confirmarea viramentului și soldul la fondul social și eventual la împrumut. Neprimirea acestui SMS nu înseamnă că viramentul nu a fost înregistrat ci se poate datora unor probleme tehnice de transmitere sau recepție de către dvs. a SMS-ului.

IBAN C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N. Galati

ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti   RO98 INGB 0000 9999 0171 4398

BANCA TRANSILVANIA                                                  RO90 BTRL RONC RT02 7414 0601