TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU ACORDAREA UNUI ÎMPRUMUT

 

  1. Împrumuturile se acordă doar membrilor ASOCIAȚIA C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați prin virament în contul curent. Împrumuturile se pot acorda și la casieria C.A.R.,  caz în care dobânda se majorează cu un punct procentual.

  2. Pentru a obține calitatea de membru ASOCIAȚIA C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați trebuie să vă înscrieți, să achitați o taxă de înscriere sau de reînscriere, în cazul în care ați mai fost membru.

  3. Condiții pentru înscriere: trebuie să fiți salariat, trebuie să aveți domiciliul sau locul de muncă în județul Galați, în cazul în care nu sunteți salariat CFR, în anumite cazuri, este posibil să solicităm să fiți recomandat de un membru ASOCIAȚIA C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați.

  4. În funție de veniturile dvs, de vechimea ca membru, de mărimea împrumutului, la solicitarea unui împrumut trebuie să aduceți ca garanție un număr de garanți, persoane fizice, salariați sau pensionari. Este posibil să solicităm ca o parte sau toți acești garanți să fie membri ASOCIAȚIA C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați, salariați C.F.R. sau pensionari.

  5. Împrumuturile se acordă ca un multiplu de fond social (maxim 6 ori), fondul social se constituie prin cotizații lunare obligatorii.

  6. Aveți obligația să cotizați lunar la fondul pentru ajutor de deces. În cazul decesului dvs., moștenitorii legali sau împuterniciții primesc un ajutor nerambursabil de 2.500 de lei.

  7. Restituirea fondului social se face doar în cazul retragerii ca membru C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați, în 3 luni de la data solicitării. Solicitarea pentru restituirea fondului se face doar în cazul în care nu aveți împrumuturi în derulare și nu sunteți garant la alte împrumuturi la ASOCIAȚIA C.A.R. Complex C.F.R – I.F.N. Galați.