Reducere dobânzi în luna Noiembrie 2016

În luna noiembrie 2016 dobânzile la împrumuturi sunt reduse cu 2 puncte procentuale pentru toți membrii C.A.R. fără incidente de plată în ultimul an.  Acestă reducere se poate cumula cu reducerea pentru vechime mai mare de 10 ani ca membru C.A.R. (1 punct procentual)  și cu cea pentru împrumuturi garantate integral cu fondul social (2 puncte procentuale).  Suma minimă împrumutată pentru care se aplică aceste reduceri este de 2.000 de lei,

REDUCERE DOBÂNZI APRILIE 2015 - SARBATORI PASCALE

C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N. Galați în luna aprilie 2015, cu ocazia sărbătorilor pascale, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale. C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în luna aprilie 2015, cu ocazia sărbătorilor pascale, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale. C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în luna aprilie 2015, cu ocazia sărbătorilor pascale, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale. C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în luna aprilie 2015, cu ocazia sărbătorilor pascale, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale. C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în luna aprilie 2015, cu ocazia sărbătorilor pascale, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale.

REDUCERE DOBÂNZI NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2015 SARBATORI DE IARNĂ

C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR C.A.R. Complex C.F.R. - I.F.N. Galați în lunile noiembrie-decembrie 2015, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale.C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în lunile noiembrie-decembrie 2015, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale.C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în lunile noiembrie-decembrie 2015, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale.C.A.R. Complex C.F.R. Galați - I.F.N. oferă MEMBRILOR CAR în lunile noiembrie-decembrie 2015, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, împrumuturi cu DOBÂNZI REDUSE cu 2 puncte procentuale.

Conferința C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Galați 14.12.2015 - Hotel Galati

În data de 14.12.2015, la ora 15.00, la HOTELUL GALATI, SALA PANORAMIC va avea loc Conferinta C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Galați. Participă membrii reprezentanți și delegații desemnați de structurile din care fac parte.În data de 14.12.2015, la ora 15.00, la HOTELUL GALATI, SALA PANORAMIC va avea loc Conferinta C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Galați. Participă membrii reprezentanți și delegații desemnați de structurile din care fac parte.În data de 14.12.2015, la ora 15.00, la HOTELUL GALATI, SALA PANORAMIC va avea loc Conferinta C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Galați. Participă membrii reprezentanți și delegații desemnați de structurile din care fac parte.